PSD nu exclude o alianță de guvernare cu AUR. Este șantajul clasic al pesediștilor, afirmă jurnalista Liliana Ruse

Sursa foto: PSD Partidul Social Democrat

Jurnalista Liliana Ruse comentează pe seama faptului că PSD nu exclude o alianță de guvernare cu AUR., apreciind că acesta este un șantaj clasic.

Ea apreciază că PSD nu se schimbă decât la suprafață., iar ”nucleul este intact”.

”PSD nu exclude o alianță de guvernare cu AUR. Șantajul clasic al pesediștilor: dacă nu sunteți cuminți, ne aliem cu extremiștii; noi nu vrem, dar dacă votați greșit, n-avem încotro. De 34 de ani, PDSR/PSD folosește ciclic aceeași placă. Partidul ăsta nu se schimbă decât la suprafață, nucleul e intact.”, a scris jurnalista pe Facebook.


Luni seară, europarlamentarul PSD Mihai Tudose nu exclude varianta unei alianțe a social-democraților cu AUR, după alegerile parlamentare. „Toate variantele sunt posibile”, a spus el la Digi24.

„Nu decidem noi cu cine facem alianță, decid românii la vot”, a spus el la emisiunea Jurnalul de Seară, moderată de Cosmin Prelipceanu.

„Nu vine eu să spun: fac alianță cu Prelipceanu, indiferent ce votați voi. Hai să vedem ce zic românii”, a spus Tudose.

Întrebat dacă toate alianțele sunt posibile, el a răspuns: „Toate variantele sunt posibile. Și PNL cu AUR, și USR cu AUR. Toate sunt posibile, teoretic”.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: