Skip to content
Politică

PSD nu îngroapă securea războiului nici în momente festive. Ce vină poartă PNL într-unul dintre scandalurile momentului

Partidul Social Democrat nu îngroapă securea războiului nici în momente festive. Ce vină poartă Partidul Naţional Liberal într-unul dintre scandalurile momentului.

Într-un comunicat trimis, sâmbătă, PSnews.ro, purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, susţine că social-democraţii au remediat toate problemele lăsate în urma lor de cei care formează acum noul PNL” și tot pesediştii vor fi „cei care, prin muncă și profesionalism, vom finaliza marile proiecte de infrastructură rutieră ale României”.

Totodată, Firea vorbeşte despre prioritatea zero a actualului cabinet condus de Victor Ponta.

„Inaugurarea tronsonului de autostradă Nădlac-Arad și deschiderea punctului de frontieră Nădlac II – Csanadpalota reprezintă un moment simbolic pentru noi, ca țară. Practic, este pentru prima dată când România este legată prin autostradă de restul Europei! Guvernul Ponta a reușit să ducă la bun sfârșit acest proiect și își asumă ca, în perioada următoare, să depună toate eforturile necesare pentru a se asigura că A1 va lega Bucureștiul de Europa. Asta înseamnă că prioritatea zero a actualei guvernări rămâne tronsonul Sibiu-Pitești”, detaliază Gabriela Firea.

Amintind de primirea, de către România, de la Comisia Europeană, a 9,5 miliarde de euro pentru infrastructură, Gabriela Firea învinuieşte noul PNL că a contribuit la blocarea lucrărilor la tronsonul Nădlac-Arad.

„Inaugurarea de astăzi (sâmbătă – n.r.) vine după ce, ieri, acest guvern a semnat Decizia de Aprobare a Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, prin care Comisia Europeană ne pune la dispoziție 9,5 miliarde de euro. România este pe drumul cel bun în ceea ce ține de construcția de autostrăzi pentru marile proiecte de care țara noastră are atât de mare nevoie. Tocmai de aceea, mi se pare cel puțin jenant cum încearcă cei din noul PNL – cei din cauza cărora lucrările la tronsonul Nădlac-Arad au fost blocate, iar finanțarea europeană sistată la acea dată – să critice orice lucru bun care se întâmplă pentru români și România”, punctează purtătorul de cuvânt al PSD, în comunicatul intitulat „Inaugurarea tronsonului Nădlac-Arad, un moment simbolic. România este, în premieră, legată prin autostradă de restul Europei!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *