Skip to content
Politică

PSD nu înțelege de ce PNL refuză să voteze bugetul

Prin intermediul unui comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, transmite că nu poate înțelege „de ce colegii din ‘noul PNL’ refuză cu încăpățânare să voteze pentru un buget care permite adoptarea unor măsuri pozitive pentru populație, fără să fie nevoie de creșteri de taxe și impozite”.

Firea punctează că „oamenii trebuie să știe că, în 2015, nu vor exista noi taxe și impozite și că „în 2015 și 2016, vor fi menținute toate măsurile care dau stabilitate mediului de afaceri din România”.

„În ciuda propagandei mincinoase din ultimele luni, oamenii trebuie să știe că, în 2015, nu vor exista noi taxe și impozite. Este un angajament ferm luat de premier în fața românilor, iar proiectul de buget pentru anul viitor vine să confirme că Guvernul Ponta se ține de cuvânt.

Totodată, în 2015 și 2016, vor fi menținute toate măsurile care dau stabilitate mediului de afaceri din România: cotă unică, scăderea CAS, neimpozitarea profitului reinvestit.

O altă veste bună adusă de propunerea de buget este aceea că, în 2015, cheltuielile destinate investițiilor vor fi cu 8,7 miliarde de lei mai mari decât în anul 2014, însumând 44,76 miliarde de lei, adică o creștere de 23,8%.

În aceste condiții, nu pot înțelege de ce colegii din ‘noul PNL’ refuză cu încăpățânare să voteze pentru un buget care permite adoptarea unor măsuri pozitive pentru populație, fără să fie nevoie de creșteri de taxe și impozite. Din păcate, PNL dă dovada de o atitudine profund politicianistă, împotrivindu-se cu orice preț !”, afirmă Gabriela Firea.

1 comentariu la “PSD nu înțelege de ce PNL refuză să voteze bugetul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *