Skip to content
Opinii & Analize

PSD nu va face spitalele regionale pe fonduri europene

PSD nu va face spitalele regionale pe fonduri europene, pentru că nu are nimic de câștigat din asta. Îi doare doare în cot pe social democrați de ce spun UE și Corina Crețu

PSD nu este interesat de construirea de spitale regionale cu folosirea fondurilor europene pentru că nu are nimic de câștigat dintr-un proiect monitorizat strict de UE și BEI, la care contribuția UE fiind 150 de milioane de euro, normal că se urmărește cu atenție cum se cheltuie fiecare euro.

Din cauza asta au durat atât de mult procedurile și tot din cauza asta guvernul dlui Dragnea nu mișcă nimic, iar acum a scos ideea cu investitorii străini.

PSD dorește neapărat să interpreteze avertismentele repetate ale Comisarului pe politică regională, Corina Crețu, într-o cheie politică: cineva are ceva cu PSD. Nu este nimic politic în criticile și avertismentele repetate ale CE. Este doar nepăsarea unui grup din PSD care-și ghidonează guvernul față de un subiect din care acest grup nu are absolut nimic de câștigat.

Îi doare în cot de spitale regionale și de ce spune UE. De aici a pornit ideea că studiul de fezabilitate al BEI costă 120 de milioane de euro, ceea ce este o minciună și o diversiune.

Ce face PSD cu spitalele regionale este criminal. Nepăsarea și tergiversarea dosarului pentru accesarea fondurilor europene pentru spitalele regionale este fără precedent.

România nu este un model de eficiență în atragerea fondurilor europene și cu toate greșelile care s-au făcut de către toate guvernările până acum, niciun guvern, indiferent de culoare politică, nu a neglijat intenționat banii europeni, așa cum face acum PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *