Skip to content
Politică

PSD nu vede cu ochi buni rectificarea bugetară a guvernului Cioloș: „Este o lovitură nedreaptă și nemeritată!” EXCLUSIV

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a comentat, în exclusivitate pentru Psnews.ro, decizia guvernului condus de Dacian Cioloș, aceea ca bugetele celor două camere ale Parlamentului să fie tăiate de Guvern, la prima rectificare din acest an, cu 6,4 milioane lei, în cazul Senatului, și cu 1,5 milioane lei, la Camera Deputaților.

 

Mai mult, potrivit deciziei guvernamentale, toate aceste sume urmează să fie redirecționate la mai multe ministere, printre care Muncii, Sănătăţii sau Afacerilor Interne.

CITIȚI ȘI: Rectificare bugetară ȘOC: Vezi care ministere se bucură și care suferă

 

În acest context, Daniel Florea a declarat că: ”Nu știu, că eu de când sunt primar nu mă mai interesează Parlamentul. E cred că Parlamentul ar trebui să beneficieze de toate drepturile pentru a fi într-adevăr organul reprezentativ suprem al poporului român. Și eu cred că dacă s-a făcut cu acceptul parlamentarilor este în regulă, dacă nu, cred că este o lovitură nedreaptă și nemeritată. Nu știu care e nota de fundamentare dar eu cred că, dacă banii nu sunt folosiți, trebuie îndreptați în alte părți, dar din nou, repet, cred că Parlamentul trebuie repus acolo unde îi e locul, adică în fruntea treburilor, dincolo de orice chestiuni mercantile”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *