Skip to content
Politică

PSD Olt: Paul Stănescu a primit „un vot masiv de încredere” – 153 de persoane au votat pentru susţinerea sa, deşi au fost 152 prezente

Inquam Photos / Bogdan Buda

Filiala PSD Olt precizează că susţine actuala formulă de guvernare şi că parlamentarii acestei nu vor vota moţiunea de cenzură. Totodată, PSD Olt anunţă că preşedintele filialei, Paul Stănescu, a primit „un vot masiv de încredere”: din 152 de persoane prezente, 153 au votat pentru Stănescu, astfel reieşind că numărul susţinătorilor acestuia l-a depăşit pe cel al participanţilor.

PSD Olt arată, într-un comunicat de presă transmis marţi, că a adoptat două hotărâri, „având în vedere propagarea în spaţiul public a zvonului de înlăturare a Preşedintelui Organizaţiei Judeţene, Paul Stănescu, şi susţinerea tacită de către acesta a moţiunii de cenzură”.

Astfel, Comitetul Executiv al Organizaţiei Judeţene Olt a PSD a decis: „Organizaţia PSD Olt şi parlamentarii noştri susţin actuala formulă de guvernare, pentru a duce la bun sfârşit proiectele asumate în faţa electoratului, şi NU votează moţiunea de cenzură„, scrie news.ro.

Cu o prezenţă de 152 de persoane, adică 90% din numărul total al membrilor CEx, Preşedintele Paul Stănescu a primit un vot masiv de încredere de la primari, viceprimari, parlamentari, consilieri judeţeni şi locali şi preşedinţi de organizaţii, obţinând 153 voturi PENTRU, 1 vot  ÎMPOTRIVĂ şi 0 ABŢINERI în vederea continuării mandatului de preşedinte al organizaţiei noastre„, este a doua hotărâre.

Reprezentanţii PSD Olt precizează că aceia care doresc preluarea conducerii PSD Olt o pot face doar statutar şi democratic, fiind invitaţi să candideze în cadrul Conferinţei Judeţene de Alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *