PSD, PMP și Pro România, front comun pentru boicotarea unui primar PNL

Sursă foto: subiectiv.net
Sursă foto: subiectiv.net

Consiliul Local Oravița a fost martorul unui episod alarmant de boicot politic. Partidele din opoziția din Consiliul Local, PSD, PMP și Pro România, au ajuns la un nivel extrem de obstrucționare a activității primarului Dumitru Ursu. Astăzi, situația a luat o turnură neașteptată, în momentul în care aceștia au lipsit în mod deliberat de la ședința consiliului, împiedicând semnarea unui important proiect de înfrățire.

Pe ordinea de zi s-a regăsit un proiect de hotărâre privind înfrățirea dintre Oravița și orașul Leova, din R. Moldova. Deși oaspeții de peste Prut s-au prezentat la ședință, consilierii PMP, PSD și jumătate din consilierii de la PRO ROMÂNIA nu au participat la ședință, pentru a nu se vota această hotărâre

„O delegație alcătuită din 65 de persoane, consilieri locali, funcționari publici din primărie și elevi, în frunte cu primarul orașului Leova din R. Moldova s-a deplasat 1000 de km pentru a semna contractul de înfrățire cu orașul nostru, Oravița. La ședința de azi a Consiliului Local Oravița, având pe ordinea de zi semnarea acestui acord de înfrățire, consilierii PMP, PSD și jumătate din consilierii de la PRO ROMÂNIA nu au participat la ședință, pentru a nu se vota această hotărâre. Oaspeții noștri au venit cu deschidere și bucurie spre noi, iar consilierii din Oravița au demonstrat încă o dată că problemele locale, ambițiile și orgoliile politice continuă să împiedice realizarea unor lucruri frumoase și crearea de noi oportunități pentru orașul nostru. Dacă la nivel local nu ne putem înfrăți pentru binele nostru, nu o vom putea face niciodată la nivel național”, a declarat primarul liberal Dumitru Ursu, potrivit subiectiv.net.

Astfel, boicotul politic din Consiliul Local Oravița a creat un impediment în înfrățirea cu orașul Leova din R. Moldova

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: