Skip to content
Politică

PSD: Ponta înregistrează o victorie categorică

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a transmis luni, prin intermediul unui comunicat de presă faptul că Victor Ponta, înregistrează o victorie categorică, obținând un scor peste ținta propusă.

„Votul de duminică demonstrează că românii s-au săturat de modelul lui Traian Băsescu de a face politică! Votul echilibrat din țară pentru Victor Ponta arată că, după 10 ani de dezbinare și conflict, românii vor un președinte care să-i unească și care să înceapă cu adevărat să construiască un viitor mai bun”, a spus Gabriela Firea, potrivit unui comunicat de presă.

Firea a declarat că Victor Ponta a obținut o victorie categorică, trecând de pragul de 40 de procente și depășind în mod clar ținta de 37,5% setată pentru acest tur de scrutin.

Totodată, despre candidatul ACL, Gabriela Firea afirmă că „nu a reușit să se apropie de obiectivul stabilit, chiar și după ce l-a coborât de la 35% la 32-33%”.

„Pe de altă parte, Klaus Iohannis nu a reușit să se apropie de obiectivul stabilit, chiar și după ce l-a coborât de la 35% la 32-33%. Nu a avut ‘ghinion’, ci pur și simplu nu a putut să-i convingă pe oameni că România are în continuare nevoie la Cotroceni de un om al lui Băsescu, de un om care să-i continue stilul de conducere bazat pe dezbinare. Chiar și după încheierea votului, acesta a vorbit din nou despre ‘România sa’ și ‘România celorlalți’, a declarat Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *