PSD: Poți achiziționa televizoare, frigidere, cauciucuri de iarnă și altele cu cash până la 5.000 lei

PSD
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Social-democraţii precizează că o persoană va putea să îşi cumpere în continuare frigider, televizor, cauciucuri de iarnă sau orice altceva în limita a 5.000 de lei cash pe zi, aceasta fiind limita zilnică cu mult peste salariul mediu net lunar pe economiei. Dacă eşti persoană fizică vei putea face în continuare plăţi la orice magazin de până la 5.000 de lei pe zi, mai spune PSD. „În concluzie, Nu te controlează nimeni! Nu îţi ia nimeni cash-ul din buzunar! Toată discuţia despre cash este o temă falsă! Singurii care vor avea de suferit vor fi evazioniştii, nu oamenii obişnuiţi!”, mai transmit social-democraţii.

„CASH-ul, pe înţelesul tuturor! Vei putea să îţi cumperi în continuare televizor, frigider, cauciucuri de iarnă sau orice altceva în limita a 5.000 de lei cash/zi. Adică o limită zilnică cu mult peste salariul mediu net lunar pe economie! Dacă eşti persoană fizică vei putea face în continuare plăţi la orice magazin de până la 5.000 de lei pe zi!”, arată postare de marţi, pe pagina de Facebook a PSD.
Sursa citată mai spune că, „doar dacă eşti operator economic, PFA sau orice altă categorie autorizată, care emite facturi, atunci va trebui să limitezi plăţile cash către alt agent economic la cel mult 1.000 de lei pe zi, respectiv 2.000 de lei pe zi în magazinele cash&carry!”

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL