Skip to content
Politică

PSD, poziționare fermă: „Dragnea și Ghiță NU au încălcat decizia de la Orăștie”

Liviu Dragnea și Sebastian Ghiță nu au încălcat decizia luată de Biroul Permanent Național potrivit căreia cine se va ocupa de preluarea șefiei PSD înainte de alegerile prezidențiale va pleca din partid”. O spune chiar purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea.

În cadrul unei conferințe de presă, Gabriela Firea a fost întrebată dacă s-a încălcat această decizie prin anunțul făcut de cel mai nou tandem anunțat pentru cursa privind șefia PSD, Ghiță-Dragnea.

„Nimeni nu își face campanie decât după aflarea rezultatelor alegerilor prezidențiale. Din câte știu, a fost un anunț, nu au fost întâlniri publice. Toate organizațiile sunt focusate pe acest obiectiv. Probabil s-au întâlnit așa cum au făcut-o de nenumărate ori în această campanie și dacă în cadrul acestor întâlniri pentru campania electorală prezidențială au vorbit și câteva minute despre altceva, asta deja e un al subiect”, a declarat Gabriela Firea.

Deputatul PSD Sebastian Ghiță a anunțat că va forma un tandem cu președintele executiv al partidului Liviu Dragnea pentru a intra în lupta pentru șefia partidului.

2 comentarii la “PSD, poziționare fermă: „Dragnea și Ghiță NU au încălcat decizia de la Orăștie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *