Skip to content
Politică

PSD pregătește artileria grea împotriva lui Boc: „Clujul este o rană sângerândă în permanență”

Liviu Dragnea, președintele interimar al PSD, a infirmat, luni seară, în emisiunea „Sinteza zilei” de la postul Antena 3, orice șansă ca moțiunea de cenzură a liberalilor contra guvernului Ponta, să treacă. El a asigurat că Victor Ponta beneficiază în continuare de sprijinul consistent al coaliției de guvernare și a dezvăluit că, potrivit unor discuții din interiorul partidului, „N-a existat nici  voce care sa fie importiva ramanerii la guvernare. ”

În același timp, Liviu Dragnea a avertizat că o eventuală schimbare a guvernului prin diferite jocuri și mișcări politice ar duce la destabilizarea pe plan intern, dar și extern a țării. Fostul ministru al Dezvoltării a făcut și mai multe precizări privitoare la alegerile locale și parlamentare de anul viitor și a vorbit despre insuccesul PSD la Cluj, despre faptul că nu a existat în trecut un contracandidat care să îl poată detrona pe actualul primar Emil Boc, fapt ce va ambiționa partidul pentru viitoarele alegeri din 2016 în găsirea candidatului ideal pentru această poziție:

„Pentru PSD in general Clujul este o rană sângerândă în permanență. Sunt multi vinovati si radacina situatiei actuale in ceea ce ne priveste este undeva in perioada 2000-2004, poate mai mult 20004. In 2004, PSD-ul ar fi putut castiga alegerile locale la Cluj, daca in primul tur si turul doi niste oameni vizionari ai PSD-ului in acea perioada au hotarat ca nu Ioan Rus sa castige alegerile. (…) Nu explica nimic faptul ca de atunci si pana acum PSD-ul nu a reusit sa-si structureze mai multi lideri seriosi credibili si un mesaj serios, credibil. Acolo exista un om, care daca va fi de acord sa ni se alature (…) Clujul si Transilvania pentru noi este o rana  sangeranda pentru ca pentru Transilvania in special, PSD-ul a facut cele mai multe lucruri din perspectiva dezvoltarii si a infrastructurii, pentru ca nu am reusit sa trecem Carpatii…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *