Skip to content
Politică

PSD pregătește o nouă lovitură pentru PNL: anunțul făcut de Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al social-democraților

Facebook

Social-democrații pregătesc o nouă lovitură pentru Guvernul Orban. Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a declarat în urmă cu puțin timp că formațiunea politică pregătește alte două moțiuni simple. Vizați sunt ministrul Muncii, Violeta Alexandru, și ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan.

Vom depune alte două moţiuni simple, pe Muncă şi Dezvoltare. Vedem că nu au niciun fel de rezultat în ceea ce priveşte retragerea acestor miniştri fundamental incompetenţi, dar tragem nişte semnale de alarmă prin textele moţiunilor”, a declarat Lucian Romaşcanu.

" "

Conferință de presă susținută de purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat Lucian N. Romascanu și deputata PSD Lia Olguta Vasilescu, la sediul #PSD

Publicată de Partidul Social Democrat pe Joi, 28 mai 2020

Amintim că războiul politic dintre PSD și PNL s-a concretizat, în ultimele două săptămâni, în patru moțiuni simple împotriva a 4 miniștri esențiali din Guvernul Orban, toate adoptate în Parlament de majoritatea formată în jurul social-democraților.

Deși toate moțiunile au fost adoptate cu o majoritate covârșitoare, premierul Ludovic Orban nu a luat nicio decizie în acest sens pentru că, spre deosebire de moțiunea de cenzură care duce la căderea Guvernului, cea simplă este doar un avertisment politic, premierul nefiind obligat să demită miniștrii vizați de demersul parlamentar.

DETALII AICI: Blitzkrieg PSD în Parlament: 4 moțiuni simple, adoptate în DOAR 14 zile

" "

4 comentarii la “PSD pregătește o nouă lovitură pentru PNL: anunțul făcut de Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al social-democraților

  1. Ce ȚARĂ E ROMĂNIA DACĂ PARLAMENTUL PIERDE SAPTAMANI, LUNI de zile cu MOTIUNILE SIMPLE, IAR REZULTATUL ACESTORA RAMANE „CA IN TREN”, adică MINISTRUL PICAT prin MOȚIUNE ramane îñ continuare, bine mersi, in scaunul ministerial, „c-așa e-n ROMANIA”.
    BĂ NENOROCIȚILOR, NU NE MAI TOCAȚI NERVII ȘI BANII ! FACEȚI LEGI BUNE, PRACTICE, CU APICABILITATE IMEDIATĂ ! DE EX în cazul MOȚIUNOLOR, LEGEA SĂ PREVADĂ CLAR, FĂRĂ NICIO PORTIȚĂ DE ÎNTORS, CĂ MINISTRU PICAT SĂ SE DUCĂ DRACU LA AFACERILE LUI MAFIOTE și să fie inlocuit de ALTCINEVA.
    PĂI NE JUCĂM DE-A MOTIUNILE ?!!!
    PĂI VOI CREDEȚI CĂ PTR A VĂ JUCA VOI DE-A NOȚIUNILE V-AM TRIMIS NOI ACOLO ? SĂNTEȚI ȘI PUȚINEI, TUTELOR !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *