Skip to content
Politică

PSD, prins cu mâța-n sac. Cum și-a inventat un susținător FOTO

renasterea.ro

Partidul Social Democrat (PSD) a fost prins cu mâța-n sac. Citiți, în cele ce urmează, cum și-au inventat oamenii lui Liviu Dragnea un susținător în această campanie electorală.

PSD Braşov a început distribuirea reclamelor electorale pentru alegerile parlamentare care vor avea loc duminică, 11 decembrie, însă, nici nu au încheiat bine această acţiune că au şi apărut probleme, scrie România Liberă.

Un utilizator al reţelei sociale Facebook a descoperit că una dintre fotografiile folosite în broşură a fost luată de pe Internet. Problema nu ar fi faptul că echipa de marketing a partidului şi-a însuşit o fotografie de pe Internet, ci că au minţit, construindu-i o identitate falsă.

Poza a fost descărcată de pe Shutterstock, una dintre cele mai mari arhive de fotografii din lume, iar, potrivit PSD Braşov, l-ar reprezenta pe cetăţeanul D. Barbu, de 36 de ani, un afacerist braşovean. Cel care a descoperit această situaţie îşi încheie mesajul, publicat pe Facebook, pe un ton ironic, sugerându-le celor care au primit broşurile social-democraţilor să verifice şi celelalte imagini prezentate în materialele electorale.

„Am primit în poştă reclama electorală pentru PSD. Aşteptând să mi se răcească ceaiul, am răsfoit-o, nu mă condamnaţi! Amintindu-mi de «postacii» de pe internet, cu conturi false si poze de profil furate, am zis să fac o încercare. L-am pozat pe aşa-zisul «D. Barbu» din publicaţie şi am căutat pe Google după fotografie. Ha, ha! Pe restul vă las să-i faceţi voi, mi s-a răcit ceaiul”, a scris, pe contul personal de Facebook, un internaut sub pseudonimul Cavalerul de Râşnov.

 

Puteți vedea AICI cele două fotografii puse în oglindă, dimpreună cu reacția PSD Brașov.

1 comentariu la “PSD, prins cu mâța-n sac. Cum și-a inventat un susținător FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *