Skip to content
Politică

PSD pune tunurile pe Guvernul Orban: #GuvernulVID are ZERO #soluții pentru reluarea școlii în toamnă!

Inquam Photos/Octav Ganea

Într-o postare pe Facebook, PSD lansează un nou atac dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis și a Guvernului Orban, pe care îi acuză că nu sunt preocupați de viitorul elevilor și al Educației în România, prioritatea fiind tunurile financiare pe care le dau în această perioadă.

În #RomâniaEducată a lui Iohannis, PNL joacă la păcănele și educația copiilor. #GuvernulVID are ZERO #soluții pentru reluarea școlii în toamnă!

În #RomâniaEducată a lui Iohannis, PNL joacă la păcănele și educația copiilor. #GuvernulVID are ZERO #soluții pentru reluarea școlii în toamnă!⚠️ În loc să vină cu soluții, Ministrul Educației emite numai enormități care sperie deopotrivă profesorii, părinții și elevii. Vorbește despre rocade imposibile ale copiilor între mersul la școală și învățatul de acasă, de parcă ar trăi într-o realitate paralelă. ❗ Adevărul este că nu le pasă cum se vor descurca părinții cu serviciul, nu-i interesează coerența actului educațional. NU acestea sunt prioritățile Guvernului, ci tunurile din banii românilor și numirile membrilor propriilor familii în funcții bine plătite, la stat. ❗ PNL habar n-are încotro îndreaptă țara! Și cel mai grav este că experimentează asta inclusiv pe viața copiilor noștri.#GuvernațiNUmaiaberați

Publicată de Partidul Social Democrat pe Marţi, 14 iulie 2020

În loc să vină cu soluții, Ministrul Educației emite numai enormități care sperie deopotrivă profesorii, părinții și elevii. Vorbește despre rocade imposibile ale copiilor între mersul la școală și învățatul de acasă, de parcă ar trăi într-o realitate paralelă.

Adevărul este că nu le pasă cum se vor descurca părinții cu serviciul, nu-i interesează coerența actului educațional. NU acestea sunt prioritățile Guvernului, ci tunurile din banii românilor și numirile membrilor propriilor familii în funcții bine plătite, la stat.

PNL habar n-are încotro îndreaptă țara! Și cel mai grav este că experimentează asta inclusiv pe viața copiilor noștri.”, scriu cei de la PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *