Skip to content
Politică

PSD pune tunurile pe PNL după falimentul Cluj Arena: Incompetența sinecuriștilor!

cluj.com

Partidul Social Democrat (PSD) pune tunurile pe Partidul Național Liberal (PNL) după falimentul Cluj Arena.

Deputatul social-democrat clujean Gabriel Horia Nasra a scris sâmbătă pe Facebook că falimentul stadionului este „cel mai rușinos eșec administrativ” al orașului condus de către Emil Boc. În același timp, PSD-istul îi arată cu degetul pe alt PDL-ist, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Păunel Tișe, precum și pe alți „sinecuriști” din județ.

„FALIMENTUL CLUJ ARENA, cel mai rușinos eșec administrativ al Clujului!

În această săptămână, dl. Alin Tișe și consilierii județeni liberali au înregistrat cel mai mare eșec administrativ din ultimii 27 de ani după ce Tribunalul Comercial Cluj a decis falimentul Cluj Arena SA, societatea care a administrat stadionul cu acelaşi nume, pentru o datorie de peste 3 milioane de euro, fonduri ce ar fi trebuit să meargă în bugetul de stat.

Falimentul SC Cluj Arena SA este dovada incompetenței crase a președintelui Consiliului Județean Cluj, dl. Alin Tișe, a majorității liberale din instituție dar și a sinecuriștilor PNL Cluj care în ciuda lipsei expertizei profesionale au fost numiți în funcții de conducere, singurul criteriu fiind carnetul de partid.

Sfârșitul lui august 2017 rămâne o perioadă neagră în istoria județului Cluj și a Consiliului Județean Cluj, în care Executivul instituției a stat cu mâinile în sân, impasibil, la FALIMENTUL SC Cluj Arena SA, cel mai rușinos eșec administrativ al Clujului!” tună Horia Nasra.

Vineri seară, Pro Sport a scris că, în urma unei hotărâri a Tribunalului Comercial Cluj, SC Cluj Arena SA (societatea care a administrat stadionul cu acelaşi nume) a intrat în faliment, din cauza unei datorii de peste 3 milioane de euro, bani ce ar fi trebuit să meargă spre bugetul de stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *