Skip to content
Alegeri locale 2020 Politică

PSD rămâne descoperit la Sectorul 3 după mutarea lui Negoiță. Lucian Romașcanu: Nu știu dacă vom avea candidați sau dacă există alte opțiuni

PS News

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a reacționat la decizia primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, de a candida pe listele partidului înființat chiar de el, ”București 2020”.

Contactat de PS News, Romașcanu și-a arătat regretul față de mutarea lui Robert Negoiță, despre care spune că este ”un candidat foarte bun și o pierdere pentru Partidul Social Democrat”.

" "

Pe de altă parte, social-democratul susține că e surprins de decizia primarului Sectorului 3, în contextul în care edilul ar fi declarat anterior că rămâne membru PSD.

Mai mult, mutarea lui Negoiță i-a lăsat descoperiți pe social-democrați, care nu au în acest moment o abordare oficială ”privind candidatura la sectorul 3, adică dacă vom avea candidați sau dacă există alte opțiuni”, potrivit lui Romașcanu.

Joi, într-o declarație de presă, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat lansarea Partidului București 2020, din partea căruia va candida pentru un nou mandat.

De asemenea, edilul a anunțat la începutul lunii iulie că nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *