Skip to content
Politică

PSD răspunde acuzațiilor ACL: Colaborarea e perfectă între Iohannis și Băsescu

 PSD, Dan Şova reacționat față de acuzațiile aduse de către Alianța Creștin-Liberală.

„Anunţul de astăzi al lui Iohannis şi Blaga reprezintă o sfidare. Este un gest scandalos, prin motivaţiile folosite. Iohannis şi Blaga vorbesc despre presiuni, dar singurul politician arestat pentru aşa ceva este tocmai primarul PDL din Rădăuţi, care a şantajat un consilier local pentru ca acesta să vină la democrat-liberali. Iohannis şi Blaga trebuiau să depună moţiune împotriva propriilor oameni, dacă tot au făcut un astfel de gest, care este, repet, scandalos, dar şi ridicol în actualul context”, a declarat Şova.

Dan Șova susține că acuzațiile aduse PSD nu fac decât  „să confirme colaborarea perfectă între domnii Iohannis şi Băsescu”. 

„Domnul Iohannis a ieşit astăzi cu punctajul pe care l-a avut preşedintele Băsescu acum câteva zile, când a formulat acuzaţii similare. Probabil că domnul Iohannis a printat stenograma conferinţei de presă a preşedintelui Băsescu şi a citit-o pur şi simplu în ieşirea de astăzi”, a spus Dan Şova. 

ACL a depus vineri moţiunea de cenzură intitulată „Victor Ponta pune în pericol statul de drept. Opriţi fraudarea alegerilor de PSD”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *