PSD răspunde acuzațiilor ACL: Colaborarea e perfectă între Iohannis și Băsescu

 PSD, Dan Şova reacționat față de acuzațiile aduse de către Alianța Creștin-Liberală.

„Anunţul de astăzi al lui Iohannis şi Blaga reprezintă o sfidare. Este un gest scandalos, prin motivaţiile folosite. Iohannis şi Blaga vorbesc despre presiuni, dar singurul politician arestat pentru aşa ceva este tocmai primarul PDL din Rădăuţi, care a şantajat un consilier local pentru ca acesta să vină la democrat-liberali. Iohannis şi Blaga trebuiau să depună moţiune împotriva propriilor oameni, dacă tot au făcut un astfel de gest, care este, repet, scandalos, dar şi ridicol în actualul context”, a declarat Şova.

Dan Șova susține că acuzațiile aduse PSD nu fac decât  „să confirme colaborarea perfectă între domnii Iohannis şi Băsescu”. 

„Domnul Iohannis a ieşit astăzi cu punctajul pe care l-a avut preşedintele Băsescu acum câteva zile, când a formulat acuzaţii similare. Probabil că domnul Iohannis a printat stenograma conferinţei de presă a preşedintelui Băsescu şi a citit-o pur şi simplu în ieşirea de astăzi”, a spus Dan Şova. 

ACL a depus vineri moţiunea de cenzură intitulată „Victor Ponta pune în pericol statul de drept. Opriţi fraudarea alegerilor de PSD”. 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: