Skip to content
Politică

PSD, reacție FULGER la atacul președintelui: Iohannis și-a pierdut și controlul rațiunii. De vină este acest guvern incompetent și criminal!

Facebook

PSD a reacționat imediat după atacul lansat joi de președintele Klaus Iohannis la adresa acestui partid, pe care l-a făcut responsabil de creșterea alarmantă a numărului de cazuri de COVID-19. Iohannis și-a pierdut și controlul rațiunii. „Acest guvern incompetent și criminal e de vină pentru că a scăpat de sub control pandemia„, a acuzat purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu.

„Iohannis a pierdut și controlul rațiunii. Toată România s-a săturat să audă aceeași placă obosită. Să fie clar: vinovat e Iohannis și Guvernul PNL! Guvernul a scăpat de sub control pandemia. Ei controlează DSP, ISU, Ministerul de Interne. Acest guvern incompetent și criminal e de vină”, a susținut purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu.

Preşedintele Klaus Iohannis a avertizat joi asupra noului record „extrem de îngrijorător” de îmbolnăviri de COVID-19 și a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD, acuzând acest partid că a creat intenționat o criză sanitară, pentru ca la final să poată reproșa Guvernului PNL că nu a gestionat bine pandemia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *