Skip to content
Politică

PSD reacție virulentă la adresa protestatarilor ACL: Se cere demisia lui Alin Tișe

Mai mulți membri ACL protestează la Cluj după ce sute români din diaspora nu au putut să își exercite votul, duminică, la alegerile prezidențiale, deși au stat ore întregi la cozi interminabile.

”PSD Cluj condamnă faptele și comportamentele colegilor din ACL din seara de 2 noiembrie, când aproximativ 50 de membrii și simpatizanți ai ACL, în frunte cu senatorul Alin Tișe au instigat la violență, rezultând agresarea președintelui organizației de tineret a PSD Cluj-Napoca, în fața Prefecturii Județului Cluj, de către un membru al PNL Cluj”, se arată într-un comunicat de presă remis PSnews.ro.

Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a declarat că senatorul Alin Tișe ar trebui să demisioneze.

„Condamnăm tipul acesta de acțiuni, solicităm demisia senatorului Alin Tișe și în același timp solicităm autorităților statului să ia masurile legale care se impun”, a declarat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

Mai mulți studenți și reprezentanți ACL Cluj protestează în fața Prefecturii Cluj. Aceștia doresc demisia prefectului Gheorghe Vușcan pentru cumplita organizare a alegerilor prezidențiale.

La fața locului a intervenit și o dubă de jandarmi și un echipaj de poliție. Totodată, mai mulți reprezentanți ai PSD Cluj au venit la fața locului.

Lozinci de genul “hoţii”, “demisia”, “Vuşcan, demisia”, “laşii”, “Corlăţean, demisia” sau “Nu puteţi voi fura, cât putem noi vota” au fost scandate de către protestatarii clujeni, potrivit presei locale.

Totodată, aproximativ 50 de persoane, printre care liderii ACL Cluj, Alin Tișe (PDL) și Mihai Seplecan (PNL), au protestat în fața Prefecturii Cluj, acuzând faptul că mii de români din diaspora și studenți din țară au stat ore în șir la cozi în fața secțiilor de votate fără succes.

Protestatarii au cerut demisia ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlățean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *