Skip to content
Politică

PSD reacționează la acuzațiile premierului: Orban minte și încearcă să paseze responsabilitatea altora!

Inquam Photos / Octav Ganea

PSD a reacționat vineri, pe pagina de socializare a partidului, după ce premierul Ludovic Orban a condamnat „atitudinea iresponsabilă” a liderilor politici din zona opoziţiei, „în special cei de la PSD şi de la Pro România”, care ar fi instigat cetăţenii să nu respecte regulile pentru prevenirea infectării şi răspândirii Covid-19.

”Orban minte și încearcă să paseze responsabilitatea altora. Ca de obicei, nimic nou! De la începutul epidemiei de COVID-19, #PSD i-a spus ceea ce spunea toată lumea: Testați! Testați! Testați! Nu au făcut acest lucru pentru că bravau spunându-le românilor cât de bine au gestionat ei situația și cât de puține cazuri are România.

Normal că erau puține cazuri, când făceau puține teste.
⚠️De ce luni de zile nu au procesat 12.000 de teste/zi?
⚠️De ce atunci făceau doar 1.500 de teste/zi, folosind doar jumătate din capacitate în acele zile?
⚠️De ce nu i-au testat pe cei care trăiau alături de cei infectați? Ei nu intrau în definiția de caz suspect elaborată de Ministerul Sănătății.
⚠️De ce s-au temut de testarea prin sondaj începută de Gabriela Firea la București, prin care se putea stabili #procentul din populație afectat de pandemie?

Neprezentarea tuturor datelor înseamnă tot #MINCIUNĂ, domnule Orban! O minciună care a condus la spitale închise pentru bolnavi cronici, măsuri aberante pentru populație, peste 500.000 de locuri de muncă desființate, inflație galopantă și deficit bugetar cu două cifre!”, potrivit paginii PSD a Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *