Skip to content
Politică

PSD reia tema amânării parlamentarelor. Marcel Ciolacu: ”La 4.000 de cazuri pe zi, nu cred că se impun alegeri”

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că ”atributul organizării alegerilor, responsabilitatea pentru toate aceste alegeri, este a Guvernului şi, mai nou, a preşedintelui României care îşi doreşte aceste alegeri”.

Voi respecta legislaţia în vigoare şi deciziile Curţii Constituţionale pe care nu le discut, le pun în aplicare. (…) Nu cereţi ca Opoziţia să decidă ce se întâmplă cu alegerile. Trăim într-o democraţie normală şi într-un stat european”, a mai spus Ciolacu atunci când a fost întrebat de ziariști ce va face PSD în condițiile în care CCR a spus că legea prin care Parlamentul și-a arogat puterea de a decide data alegerilor este constituțională.

" "
" "

Nu aşteptaţi de la PSD să ia o decizie politică în funcţie de cum îi convine partidului. Decizia o să o luăm în funcţie de evoluţia şi de părerea specialiştilor. (…) Cred că nu mai este nimeni normal la cap ca prioritatea României să fie alegerile parlamentare. Asta a fost declaraţia mea şi mi-o menţin. La 4.000 de cazuri pe zi nu cred că se impun alegeri”, a mai spus liderul PSD.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *