Skip to content
Politică

PSD s-a răzgândit: a ANULAT mitingul de la București

Inquam Photos / Octav Ganea

PSD a anulat, miercuri, mitingul programat pentru săptămâna viitoare în București, la Romexpo.

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu a confirmat pentru Hotnews.ro că s-a decis anularea evenimentului din mai multe motive, unul dintre acestea fiind faptul că ar fi blocat Capitala.

„Am hotărât împreună cu colegii să anulăm mitingul de pe 22 mai de la București de la Romexpo din trei motive. În primul rând, săptămâna viitoare erau programate la nivelul fiecărui județ întâlniri de campanie pe zone, întâlniri care trebuiau anulate. În al doilea rând, aducerea în București a peste 100.000 de oameni ar fi însemnat blocarea mai multor artere ale orașului pentru foarte multe ore și nu dorim să creăm un discomfort bucureștenilor, mai ales în cursul săptămânii. În al treilea rând, am decis ca în ultima săptămână de campanie toată lumea să rămână pe poziții, în dispozitiv”, a declarat, pentru HotNews.ro, secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu.

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu a declarat în urmă cu o zi că partidul dorește să organizeze un miting la Romexpo pe data de 21 mai, la care să participe 120.000 de persoane din județele din sudul țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *