Skip to content
Politică

PSD, scădere drastică în sondaje. Psihologul Aurora Liiceanu: Oamenii gândesc altfel decât văd la televizor!

AlistMagazine

Un sondaj comandat de PNL arată faptul că PSD are un scor de 30,2%, iar PNL de 27%, nu cu mult în spatele social-democraților.

Psihologul Aurora Liiceanu, contactată de PSNews, ne-a oferit punctul său de vedere din perspectiva unui observator al comportamentului din social-media, bazat și pe comentariile internauților la ultima postarea lui Liviu Dragnea:

”M-am uitat pe comentariile respective care s-au făcut astăzi la minunățiile declarate de Liviu Dragnea privind cât de bine se trăiește în România, ce creșteri sunt de venit ș.a.m.d. Știu problema cu postacii, dar de obicei mă uit ca să văd cam ce spun oamenii despre ce află și ce li se spune. Comentariile nu sunt deloc favorabile, deci pare să dea impresia că oamenii gândesc altfel decât văd la televizor. Deci dacă aceste lucruri sunt, într-adevăr, discutabile și PSD a scăzut în sondaje, este pentru că, oricât de multe televiziuni au fost mai discrete, critici au existat destul de multe și oamenii văd foarte bine că în jur nu prea s-a făcut mare lucru din ce își dorește electoratul.”

Chestionată cu privire la încrederea pe care oamenii o pot avea într-un sondaj, analistul afirmă că trebuie să fim prudenți:

”Trebuie să fii întotdeauna prudent cu sondajele pentru că, așa cum prea bine se zice că trăim în epoca manipulărilor, oamenii sunt foarte ușor influențați de sondaje fără să se gândească la faptul că în spatele sondajelor ar putea fi intenția de a distorsiona faptele.” a încheiat psihologul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *