Skip to content
Politică

PSD, schimbare de atitudine în relația cu socialiștii europeni: cu cine s-a întâlnit Viorica Dăncilă

Inquam Photos / Octav Ganea

Odată dispărut din peisaj Liviu Dragnea, actualul lider interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a decis să învie relațiile cu socialiștii europeni. Astfel, într-o postare pe pagina sa de Facebook, premierul vorbește despre o întâlnire avută cu senatorul Gianni Pittella, fost președinte al Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European

”O mare bucurie să revăd un foarte bun prieten, senatorul Gianni Pittella, fost președinte al Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, și să întărim legătura dintre familiile noastre politice.

Îi mulțumesc lui Gianni Pittella pentru aprecierea exprimată față de politicile sociale și economice implementate de Guvernul României, precum și față de rezultatele obținute de Președinția Română a Consiliului Uniunii Europene.

Este momentul ca Partidul Social Democrat și forțele progresiste europene să dea dovadă de unitate, pentru că doar împreună avem capacitatea să oferim soluțiile pentru viitorul proiectului european.”, scrie Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *