Skip to content
Politică

PSD se destramă pas cu pas. Un senator a trecut la PRU

fifor.ro

Partidul Social Democrat (PSD) se destramă pas cu pas. Un senator a trecut la Partidul România Unită (PRU).

Este vorba despre parlamentarul de Prahova Daniel Savu. El s-a înscris, luni, în Partidul România Unită (PRU), după ce activase ca independent. Amintim că, la sfârșitul lunii martie, Savu a demisionat din PSD, partid al cărui membru fusese timp de aproape 20 de ani.

Anunțul a fost făcut într-o postare de pe blogul senatorului (intitulată „Partidul România Unită”), pe care o redăm integral mai jos:
„Din postura de senator independent, vă anunț cu încredere și speranță că astăzi am luat decizia de a mă alătura echipei Partidului România Unită.
Am credința că în felul acesta voi putea duce mai departe principiile ce m-au călăuzit în întreaga mea activitate publică și pe care le consider mai presus de orice: onoarea, demnitatea și mândria de a fi român !
Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost și îmi sunt alături, au încredere în mine și mi-au susținut de-a lungul timpului deciziile politice. Vă asigur pe toți că voi rămâne același, voi continua să spun adevărul care de cele mai multe ori s-a dovedit că deranjează, urmărind consecvent un obiectiv esențial: mai bine pentru români și pentru România !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *