Skip to content
Politică

PSD se dezice de cei doi parlamentari prinşi fără mască într-o shaormerie din Bucureşti

realitatea.net
" "

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a declarat marți, la Antena 3, că formațiunea nu poate fi trasă la răspundere în cazul celor doi deputați PSD amendați într-o shaormerie din București pentru că au făcut scandal și nu purtau mască de protecție.

Nu au intrat acolo cu delegatie de la partid si nici din partea partidului. Principial nu toleram asa ceva dar nu pot sa-l fac vinovat pe un coleg pana cand caile lui de aparare nu sunt epuizate. Recomandam distantare fizica, port masca in spatii inchise, tot ce putem face sa ne protejam. PSD nu poate fi tras de urechi pentru comportamentul cuiva”, a declarat Romașcanu.

" "
" "

Potrivit poliției, deputații Adrian Solomon și Ioan Stativă au fost amendați, marți dimineața, după ce au refuzat să poarte mască de protecție într-un fast-food din sectorul 3 și au făcut scandal.

Conform unui comunicat de presă al Poliției Capitalei, marți dimineața polițiștii au fost solicitați de agenții de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, după ce un bărbat care se afla în interiorul localului a refuzat să poarte mască și a devenit recalcitrant. În timpul discuțiilor purtate de polițiști cu bărbatul, acesta le-a adresat expresii jignitoare și a avut o atidudine sfidătoare.

Acesta era însoțit de un alt bărbat care a avut un comportament similar. Polițiștii i-au sancționat pe cei doi bărbați cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

Deputatul PSD Adrian Solomon a negat că ar fi fost amendat. „Nu este nimic adevărat în comunicatul Poliției. Am fost legitimat și atât. Dacă voi primi vreun proces verbal, îl voi contesta în instanță, iar Poliția va trebui să demonstreze ce spune în comunicatele ei”, a declarat pentru Mediafax deputatul PSD Adrian Solomon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *