Skip to content
Puterea Știrilor Video

PSD se pregătește de guvernare. Cazanciuc: Ne-am dori să avem 50% la alegeri, ca să facem singuri un guvern

Inquam Photos / George Călin

Invitat la ”Puterea Știrilor”, Robert Cazanciuc, președintele interimar al Senatului și fost ministru al Justiției, a declarat că PSD va face alianță pentru guvernare alături de cei „care vor să își asume principalele idei ale social-democraților”.

„Cu cei care vor să își asume programul de guvernare al PSD. Nu se poate altfel. Cu cei care vor avea rezultate.  Oricine își asumă principalele idei ale programului de guvernare al PSD, partidul poate face alianțe. Am demonstrat de-a lungul timpului că PSD este un partener foarte serios atunci când strânge mâna cu cineva pe proiecte bune pentru România”, susține senatorul.

Robert Cazanciuc afirmă că PSD „și-ar dori să facă singur un Guvern pentru a putea demonstra românilor ca partidul este singura forță politică din țară”.

„Sper să facă pragul electoral Pro România, pentru că în momentul de față sunt la limită și atunci îți pui problema de ce fel de alianță vei putea face.

Sigur, ne-am dori să avem 50% ca să facem un singuri un guvern, să putem demonstra românilor că PSD este singura forță politică din România”, explică președintele interimar al Senatului.

Întrebat dacă ar putea exista o alianță cu USR, Robert Cazanciuc precizează că „în momentul de față nu s-a pus problema unei alianțe în mod concret cu cineva”.

„Dacă facem singuri 50% nu avem nevoie decât de încrederea românilor. Nu s-a pus vreodată, cel puțin până în momentul de față, problema unei alianțe în mod concret cu cineva”, a conchis Robert Cazanciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *