Skip to content
Politică

PSD se pregăteşte de un mare miting de susținere a premierului Dăncilă

Potrivit unor surse citate de realitatea.net, PSD ar pregăti un mare miting de susținere a Vioricăi Dăncilă, motivat de plângerea depusă de liderul PNL, Ludovic Orban, la Parchetul General, pe numele premierului și al lui Liviu Dragnea în care îi acuză de „înaltă trădare”.

Celelalte acuzații aduse Vioricăi Dăncilă sunt: uzurparea funcției publice, divulgare de informații nepublice și prezentarea cu rea-credință de date inexacte președintelui României în scopul ascunderii săvârșirii unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului.

La scurt timp, Ludovic Orban a anunțat că a depus această plângere pentru a sesiza lucruri grave. „O să vă spun din capul locului că această sesizare este facuta în calitate de cetățean al Romaniei, și am facut acest demers pentru a sesiza lucruri grave. Ce se întâmplă riscă să distrugă orice urmă de credibilitate a României, riscă să dinamiteze punți, de asememnea, riscă sa puna în pericol interese fundamentale ale României. Asta e firea mea, nu am putut să stau să văd cum România este făcuta praf. Am depus această sesizare pentru că eu cred că cineva trebuie să cerceteze aceste fapte, eu nu sunt procuror”, a spus Ludovic Orban, la Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *