VIDEO Ciolacu: S-a stabilit ca pe data de 24 august va fi congresul ordinal al PSD

PSD
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea


Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a anunţat vineri, după şedinţa conducerii partidului, că PSD se reuneşte pe 24 august, în Congres, pentru alegerea noii conduceri. Despre candidatura la prezidenţiale, Ciolacu a spus că decizia îi aparţine. Candidatul PSD va câştiga alegerile pentru funcţia de preşedinte, a dat asigurări el.

UPDATE – ”S-a stabilit ca pe data de 24 august va fi congresul ordinal al PSD, mai sunt nouă judeţe care nu au avut conferinţe de alegeri şi în următoarea lună, pe 12 august, va exista un calendar ca aceste organizaţii să ţină conferinţele de alegeri interne”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a mai spus că se va face un calendar şi cu conferinţele judeţene, în această lună, pentru alegerea delegaţilor la Congresul PSD.

”Am stabilit, ca să nu modificăm statutul în ceea ce priveşte candidaturile, să fie candidaturi tot pe moţiune. O să fie o candidatură asumată a preşedintelui cu lista pentru vicepreşedinţi. Un singur lucru o să modificăm, la începutul Congresului, ca şi procedură legală, o să mărim numărul de vicepreşedinţi, de la 4 vicepreşedinţi pe domenii de activitate, o să fie 8 vicepreşedinţi pe domenii de activitate şi 8 vicepreşedinţi pentru fiecare regiune de dezvoltare a României”, a mai anunţat Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD a arătat că pe 31 august va avea loc întâlnirea cu grupurile parlamentare pentru stabilirea priorităţior legislative în noua sesiune.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: