Skip to content
Politică

UPDATE Oprea participă și el la ședință/ PSD, şedinţă crucială după nominalizarea lui MRU la şefia SIE. Ce s-ar putea întâmpla cu UNPR

UPDATE 11.40

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, participă și el la ședința de astăzi a conducerii PSD.

Social-democraţii tranşează, luni, în şedinţă, situaţia nominalizării lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE, precum şi problemele pe care le au cu partenerii de la UNPR, formaţiune care a anunţat că îl va sprijini pe Ungureanu pentru această funcţie.

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al social-democraţilor, este nemulţumit că UNPR are o opinie diferită pe această problemă, relatează romaniatv.net.

Luni, conducerea PSD are o primă şedinţă oficială la care se aşteaptă o decizie clară privind votul în cazul numirii lui MRU la şefia SIE.

Liderii social-democraţilor au precizat că fie nu vor vota în plen, fie se vor abţine şi nu vor participa în şedinţa plenului reunit.

Şedinţa Biroului Permanent al PSD va fi condusă de Rovana Plumb, numită preşedinte interimar al partidului, cât timp Victor Ponta se află internat în Turcia, după operaţia suferită la genunchi.

Mihai Răzvan Ungureanu, prim-vicepreşedinte PNL, a fost nominalizat, săptămâna trecută, de preşedintele Klaus Iohannis pentru conducerea Serviciului de Informații Externe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *