Skip to content
Puterea Știrilor Video

PSD și-a stabilit principala temă de campanie. Lavinia Craioveanu: Oamenii trăiesc mai bine și cred că la asta ar trebui să se uite când votează

psnews.ro

Lavinia Craioveanu, senator PSD, spune că Viorica Dăncilă, candidatul social-democraților la prezidențiale, are un atu în fața contracandidaților săi, și anume rezultatele economice bune din ultima perioadă.

”Viorica Dăncilă vine și cu ceea ce a făcut în calitate de premier, pentru că și rezultatele acestea economice pe care România le are nu au apăut din neant. În spatele lor sunt o muncă și un plan gândit foarte bine.

Să ne gândim doar la sectorul IMM-urilor, care a crescut în ultimul timp prin aceste ajutoare acordate prin programul Start Up Nation. Firmele s-au dezvoltat, au prins cheag, au angajat noi lucrători care plătesc contribuții și taxe, deci iată, încă un motor al economiei”, a declarat Lavinia Craioveanu la emisiunea ”Puterea Știrilor”.

Senatorul PSD susține că premierul tocmai asta își dorește de la ceilalți protagoniști de pe scena politică: dezvoltarea economică să continuie.

”Doamna Dăncilă tocmai acest lucru îl dorește de la ceilalți protagoniști de pe scena politică, să continuăm această dezvoltare economică, pentru a avea resurse financiare să facem și investiții, dar să acordăm și venituri românilor. Pentru că atunci când avem creștere economică este normal ca aceasta să se vadă și în veniturile românilor.

Oamenii, într-adevăr, trăiesc mai bine și cred că la asta ar trebui să se uite când votează: dacă le este mai bine acum, când este o guvernare PSD, sau dacă le-a fost mai bine înainte, care era o guvernare de dreapta și care anunță acum că vine cu aceleași măsuri de austeritate”, a mai spus Lavinia Craioveanu.

1 comentariu la “PSD și-a stabilit principala temă de campanie. Lavinia Craioveanu: Oamenii trăiesc mai bine și cred că la asta ar trebui să se uite când votează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *