PSD și PNL mizează pe un scor de 80% la alegerile locale din iunie

PSD-PNL
Sursa foto: PSD-PNL / COLAJ OBSERVATORUL PRAHOVEAN

PSD și PNL au făcut alianță pentru candidați comuni la alegerile europarlamentare, la primăriile de sector, dar și în țară, în anumite județe, pentru a învinge celelalte partide, în special USR, și speră ca la nivel de țară, la alegerile locale, cele două partide să obțină un scor de 80 la sută, potrivit unor surse politice, consultate de GÂNDUL.

De asemenea, aceleași surse vorbesc despre o prezență scăzută la vot, chiar dacă alegerile locale și europarlamentare au fost comasate și vor fi în aceeași zi, pe 9 iunie. Suntem la jumătatea campaniei electorale, iar partidele își prezintă programele și candidații pentru a convinge electoratul să îi aleagă.

Suntem la jumătatea campaniei electorale, iar partidele își prezintă programele și candidații pentru a convinge electoratul să îi aleagă.

Pe 9 iunie, alegătorii vor primi mai multe buletine de vot, cum ar fi: buletinul pentru alegerea primarului localității sau sectorului, iar bucureștenii vor avea de pus ștampila și pe primarul general; buletinul pentru alegerea consilierilor; buletinul pentru candidații de la europarlamentare.

Cât despre listele comune la primăriile de sector, PSD-PNL au desemnat candidați comuni pentru a reuși să câștige sectoarele 1, 2 și 5, dar și în județe ca Timiș, Brașov și Bacău, unde în municipiile-reședință de județ sunt primari din partea USR.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: