Skip to content
Politică

PSD spune că dacă era la guvernare greva de la metrou n-ar fi existat: Coaliția să găsească soluții!

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

PSD transmite coaliţiei de guvernare să ia măsuri pentru a debloca situaţia de la metrou şi nu să găsească ţapi ispăşitori, menţionând că guvernanţii nu fac decât să producă haos şi să introducă restricţii aberante.

Dacă PSD ar fi fost la guvernare, cu siguranţă România nu se afla în haosul actual. De când au venit la guvernare, tot ceea ce fac în afară de a produce haos este să găsească ţapi ispăşitori. Nu să guverneze! Nu să găsească soluţii! Astăzi a venit iar rândul PSD-ului să fie vinovat pentru haosul de la metrou, după ce ieri românii au fost vinovaţii de serviciu şi ca urmare guvernanţii au introdus noi restricţii aberante, care fac mai mult rău decât bine (vezi cazul aglomerărilor din magazine ca urmare a reducerii programului)„, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

" "
" "

PSD mai transmite actualei coaliţii “să guverneze sau să plece”: Oamenii care folosesc metroul pentru a merge la muncă nu au nicio vină că actuala coaliţie nu ştie altceva decât să creeze haos! Luaţi măsuri pentru a debloca situaţia, nu pentru a pasa vina! Guvernaţi sau plecaţi!”, a menţionat PSD.

Circulaţia trenurilor de metrou este blocată, vineri dimineaţă, de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, aceştia coborând în tunel, pe calea de rulare, şi împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri.

În momentul de faţă sunt circa 600 de participanţi la acest protest.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *