Skip to content
Politică

PSD, sub lupa lui Cozmin Gușă: Are un lider șchiop

qmagazine.ro

Consultantul politic Cozmin Gușă a comentat cel mai recent sondaj realizat de IMAS pentru postul Realitatea TV.

Citeste și: SONDAJ Procentaje incredibile. Liderul care crește în ochii românilor

Cozmin Gușă este de părere că liderul PSD, Liviu Dragnea, care a pierdut aproape 10 procente din încrederea românilor în ultimele trei luni, a devenit un „lider șchiop” pentru PSD, printr-o „acțiune incoerentă” și din cauza „minciunii repetate, pe care electoratul PSD a simțit-o”.

Cozmin Gușă consideră că principalul câștigător potrivit sondajului IMAS este premierul Sorin Grindeanu si echipa sa guvernamentală, „o echipă disciplinată care nu a cedat după atacurile oamenilor lui Liviu Dragnea”. Grindeanu a avut un parcurs coerent, echilibrat, pe gustul electoratului PSD, este de părere consultantul politic.

Această scădere accentuată a unui lider, care nu a fost nici măcar locomotivă în campanie, dar care a crescut pe baza victoriei partidului în alegeri, arată un refuz al electoratului PSD referitor la Liviu Dragnea. Legat de concluziile pe care cei implicați trebuie să le ia analizând rezultatele sondajului, PSD-ul se poate gândi că are un lider șchiop care nu numai că nu poate să tracteze partidul, ci în acest moment este „de refuzat„, a explicat consultantul politic la Realitatea TV.

Potrivit lui Cozmin Gușă, la această scădere puternică de încredere care se vede în sondaj, se adaugă și mișcările intestine extrem de dure la adresa sa. Liviu Dragnea are probleme serioase în partid, după cum s-a văzut în discuțiile din ședința Comitetului Executiv.

Este un caz școală: liderul PSD își pierde în mod accentuat favorabilitatea, printr-o acțiune incoerentă și din cauza minciunii repetate, pe care electoratul a simțit-o„, este de părere Gușă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *