Skip to content
Politică

PSD susține că anticipatele sunt cea mai mare capcană a PNL: Nu vor să dea socoteală

Inquam Photos / Octav Ganea

PSD a transmis, joi, că alegerile anticipate sunt cea mai mare capcană a PNL pentru alegători. ”Nu vor să dea socoteală pentru anularea unor măsuri sociale adoptate de PSD”, au transmis social-democraţii.

Anticipatele sunt cea mai mare capcană a PNL pentru alegători! Nu vor să dea socoteală pentru anularea unor măsuri sociale adoptate de PSD”, au transmis, joi social-democraţii.

Potrivit acestora, PNL vrea doar ”să obţină votul cetăţenilor înainte de termenele la care ar trebui să aplice aceste măsuri”.

Vor alegeri înainte de 1 septembrie, când ar trebui să majoreze punctul de pensie cu 40% şi să crească salariile profesorilor (care nici nu sunt prinse în buget!), şi înainte de 1 iulie, când au amânat plata alocaţiilor dublate pentru copii (deşi au bani în buget să le plătească chiar din acest moment!)”, a mai transmis PSD.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a criticat, în repetate rânduri, intenţia PNL de a demara procedura pentru declanşarea alegerilor anticipate spunând, printre altele, că ”alegerile anticipate reprezintă o temă falsă, care nu face parte din agenda românilor”.

În plus, Marcel Ciolacu a afirmat că Ludovic Orban ”nu va mai fi premier niciodată”, mai ales că ”toată lumea încearcă să scape de el”, potrivit News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *