Skip to content
Politică

PSD susține că anticipatele sunt cea mai mare capcană a PNL: Nu vor să dea socoteală

PSD a transmis, joi, că alegerile anticipate sunt cea mai mare capcană a PNL pentru alegători. ”Nu vor să dea socoteală pentru anularea unor măsuri sociale adoptate de PSD”, au transmis social-democraţii.

Anticipatele sunt cea mai mare capcană a PNL pentru alegători! Nu vor să dea socoteală pentru anularea unor măsuri sociale adoptate de PSD”, au transmis, joi social-democraţii.

" "
" "

Potrivit acestora, PNL vrea doar ”să obţină votul cetăţenilor înainte de termenele la care ar trebui să aplice aceste măsuri”.

Vor alegeri înainte de 1 septembrie, când ar trebui să majoreze punctul de pensie cu 40% şi să crească salariile profesorilor (care nici nu sunt prinse în buget!), şi înainte de 1 iulie, când au amânat plata alocaţiilor dublate pentru copii (deşi au bani în buget să le plătească chiar din acest moment!)”, a mai transmis PSD.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a criticat, în repetate rânduri, intenţia PNL de a demara procedura pentru declanşarea alegerilor anticipate spunând, printre altele, că ”alegerile anticipate reprezintă o temă falsă, care nu face parte din agenda românilor”.

În plus, Marcel Ciolacu a afirmat că Ludovic Orban ”nu va mai fi premier niciodată”, mai ales că ”toată lumea încearcă să scape de el”, potrivit News.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *