Skip to content
Politică

PSD taxează „noua gafă” a lui Iohannis

Social-democrații taxează cea mai nouă gafă a prezidențiabilului ACL Klaus Iohannis.

Președintele PNL l-a primit în vizită la Sibiu pe europarlamentarul Elmar Brok, cel care a propus amprenatarea imigranților români și bulgari din Germania.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, spune că este o nouă gafă marca Iohannis.

Prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției PSnews.ro, Dan Șova afirmă că  Iohannis a cerut sprijinul tocmai celui care „i-a disprețuit și umilit public pe români”.

„Intr-o incercare evidenta de a arata ca are si sprijin extern, Klaus Iohannis a facut o noua gafa afisandu-se alaturi de europarlamentarul german Elmar Brok, cel care la inceputul acestui an a cerut ca romanii imigranti sa fie amprentati in Uniunea Europeana.
Dintre toti reprezentantii popularilor europeni care l-ar fi putut sustine, Iohannis l-a ales tocmai pe cel care i-a dispretuit si umilit public pe romani, sugerand ca acestia sa fie tratati precum niste animale. Acesta este respectul pe care il afiseaza Klaus Iohannis fata de romani, aliindu-se cu un asemenea personaj care ne dusmaneste? Chiar si daca europarlamentarul Elmar Brok este singurul politician din strainatate care il sprijina pe Iohannis, candidatul PDL-PNL nu are voie sa se alieze cu acesta, nu dupa cum ne-a umilit. Iohannis ori gandeste precum Elmar Brok despre romani, ori acesta a facut o noua mare gafa!”, se arată în comunicatul semnat de Șova.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *