PSnews

Ultima Oră

PSD ține sub capac numele premierului. Virgil Popescu: Dragnea joacă alba-neagra!

descoperamehedinti.ro

PSD ține sub capac numele premierului pe care ar urma să îl propună în locul lui Sorin Grindeanu. Vicepreședintele PNL Virgil Popescu pune tunurile pe Liviu Dragnea, acuzându-l că „joacă alba-neagra cu soarta țării”.

Într-un status postat luni pe Facebook, deputatul liberal acuză PSD că „se afundă în secretomanie”, oamenii lui Dragnea nedezvăluind numele eventualului înlocuitor al lui Grindeanu.

Mai mult: Popescu amintește de situația neverosimilă din decembrie 2016, când social-democrații au ținut secret până în ultima clipă numele lui Sevil Shhaideh, doar pentru ca să o înlocuiască pe aceasta cu actualul șef al Executivului.

Nu în ultimul rând, președintele PNL Mehedinți avertizează că întregul haos creat de către PSD ar putea duce la alegeri anticipate, în urma cărora scorul social-democraților are șanse să se prăbușească.

Redăm mai jos explicațiile lui Virgil Popescu:

„PSD face ce știe: se afundă în secretomanie. Dragnea joacă alba-neagra cu soarta țării

Suntem deja în a șasea zi de criză guvernamentală și niciunul dintre veselii iresponsabili care au creat-o nu dă semne că ar intenționa să-i pună capăt. Dimpotrivă: odată cu moțiunea de cenzură de miercuri, PSD-iștii reuniți în jurul lui Liviu Dragnea pun gaz pe foc, aruncând țara în haos.

Nicicând în istoria României nu s-a mai pomenit ca un partid să își distrugă guvernul pe care tot el l-a pus. De partea cealaltă, niciun premier nu s-a agățat de scaun după ce rămăsese fără sprijin politic. Unii îl compară pe Sorin Grindeanu cu Radu Vasile, premierul rămas fără susținerea PNȚCD în 1999. Diferența fundamentală este că prim-ministrul țărănist a demisionat în cele din urmă; nu a fost atât de lipsit de simțul ridicolului, încât să aștepte ca foștii colegi de partid să îl dea jos.

Acum, iată că lucrurile au degenerat până într-acolo, încât PSD-iștii au confiscat agenda publică aproape în totalitate, cu păruiala lor din Parlament.

În tot acest context, PSD-iștii sunt datori să răspundă la o întrebare esențială: pe cine propun prim-ministru? Nu de alta, dar am văzut cu toții mascarada din decembrie, când au ținut numele lui Sevil Shhaideh secret până în ultima clipă, apoi l-au scos din mânecă pe Grindeanu, care a dovedit și dovedește în continuare ce minunăție de premier este.

Iar acum, tot poporul roșu tace. Vajnicii comunicatori ai PSD (care una-două se înghesuiau la televizor când era rost să spargă oalele în capul lui Grindeanu) s-au vârât acum adânc în bârloguri, numărându-și înfrigurat susținătorii din Parlament.

Astfel, Dragnea, înainte să-și încordeze mușchii și să-i arate pisica lui Grindeanu, ar face bine să rostească un nume. Sau va face ca în sezonul de toamnă-iarnă al paradei de demagogie, când se bătea cu cărămida-n piept că el era singurul om care cunoștea integral programul de guvernare și numele viitorului șef al Guvernului?

Cu un asemenea circ de prost gust, să nu se mire PSD-ul dacă se va trezi cu alegeri anticipate pe cap! În acest caz, scorul pe care-l va obține va reprezenta o sinteză a întregii bătăi de joc pe care oamenii lui Liviu Dragnea au afișat-o față de români – începând cu OUG 13, continuând cu Legea salarizării și impozitul pe gospodărie, și terminând acum, cu acest tămbălău vrednic de o țară bananieră, nu de un stat membru UE și NATO”.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi