Skip to content
Politică

PSD trece la atacuri nemțești: ”Klaus Iohannis – ein Mann, zwei Worte!”

" "

Prin intermediul unui comunicat de presă remis PSnews.ro, purtătorul de cuvânt al PSD în campania electorală pentru alegerile prezidențiale ,Gabriela Firea, a lansat un atac „nemțesc” la adresa prezidențiabilului ACL Klaus Iohannis.

„Consecvența nu se află printre calitățile candidatului ACL la președinția României, celebrul dicton german „Ein Mann, ein Wort!”  (Un om, un cuvânt) necesitând o adaptare – „Ein Mann, zwei Worte” (Un om, două cuvinte) – pentru a i se potrivi.

" "
" "

Nu cu foarte multă vreme în urmă își exprima reserve serioase cu privire la diminuarea contribuțiilor de asigurări sociale. „Guvernul nu a adaptat cadrul fiscal-bugetar astfel încât reducerea CAS să devină sustenabilă”, spunea Klaus Iohannis în iunie, conchizând că  „măsura Guvernului reprezintă un semnal de alarmă pentru mediul de afaceri”, se arată în comunicatul semnat de senatorul Gabriela Firea.

Totodată, aceasta spune că progamul electoral al lui Iohannis genereză costuri de 6, 6 miliarde de euro.

Acum însă, odată cu intrarea în campania electorală, cadrul fiscal-bugetar nu-l mai preocupă pe candidatul liberal. Cel puțin așa rezultă la o sumară analiză a programului său electoral, alcătuit din  măsuri care generează costuri de 6,6 miliarde de euro, adică peste 4% din Produsul Intern Brut pe 2015, estimat de Comisia Națională de Prognoză la 155 miliarde de euro”, mai afirmă Gabriela Firea.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *