Skip to content
Politică

PSD, un nou atac la Iohannis. Vezi reacția PNL – FOTO

Senatorul PSD, Liviu Pop, îi aduce prezidențiabilului ACL, Klaus Iohannis, niște acuzații foarte grave. Prezent la un evenimentul organizat cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la eliberarea Oradei de către Armata Română de sub ocupația germană și a semnării Declarației de Independență a Românilor din Transilvania, Liviu Pop spune că Iohannis ar fi dezonorat Armata Română.

”Spre rușinea domniei sale, acesta, împreună cu suita, a stat cât a realizat fotografiile oficiale. In momentul in care s-au facut onorurile militare a plecat (n.r. – Iohannis). S-a întors și a plecat. Programul a fost comunicat, au fost depuneri de coroane. Am fost acolo si am ramas fara replică. Am fost profund surprins ca pleaca in timpul unei manifestări. Programul a fost comunicat cu o saptamana mai repede”, a declarat Liviu Pop la România TV.

Contactat de PSnews.ro, purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a dezmințit informațiile.

”Este o mare minciună cu care senatorul PSD nu-și face cinste și nu face cinste PSD. Este o calomnie pe care o face publică”, a declarat, pentru PSnews.ro, Alina Gorghiu.

Pentru a clarifica situația, reprezentanții PNL ne-au transmis și o fotografie.

iohannis oradeaaaa

3 comentarii la “PSD, un nou atac la Iohannis. Vezi reacția PNL – FOTO

  1. Se bat pe onoruri,pe manifestari, care a fost ,care nu,care si-a facut cruce,care nu….JALNIC,FATARNICIE DE DOI LEI !!! TARA ARDE ,EI SE-NGHESUIE LA POZAT !!! stau linistiti,ca-i voteaza mortii…

  2. 1 – Fotografia asta nu clarifica nimic deoarece Pop spune clar ca Iohannis a stat la fotografiile oficiale. Ori asta e una dintre ele.
    2 – „Este o calomnie pe care o face publică” . Asta e din gandirea specifica lui Gorghiu. Nu poti face publica decat o realitate ascunsa. Calomnia nu poate fi facuta publica. Deci nu este calomnie.
    3 – Problema este simpla si banuiaesc ca au fost zeci daca nu sute de oameni prezenti. A stat sau nu de la inceput pana la final ? E simplu. Daca a stat, atunci da, sa-i fie rusine lui Pop. Daca nu, sa-i fie rusine lui Iohannis si celor ce incearca sa o scalde.
    La un astfel de eveniment ori participi de la inceput la final, ori nu participi. E o rusine mai mare decat sa nu te duci, daca mergi si faci doar act de prezenta numai in parte. Astept cu interes detalii.

  3. asaa .. stati la poze ca tara arde .. frumos din partea voastra .. dupa sa va certati care a iesit mai frumos in poza.. lesinatilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *