Skip to content
Politică

PSD, un nou ATAC la Iohannis: Candidatul care nu știe și nu își amintește nimic

PSD, prin vocea purtătorului de cuvânt, Dan Șova, îl atacă din nou pe principalul contracandidat al lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale, potrivit unui comunicat de presă remis PSnews.ro.

“Iohannis minte. Daca intr-adevar nu isi aduce aminte de cati bani a incasat si cum i-a incasat din meditatii, atunci aceasta este dovada clara a faptului ca cele multe case ale domniei sale le-a dobandit din cu totul alte venituri despre care nu stim nimic” a declarat Dan Sova.

“ACL si echipa de sustinatori basisti ai primarului Sibiului nu inteleg ca ghinionul lor este de fapt chiar Klaus Iohannis, un om pe care romanii nu il vor vota pentru ca nu este in stare sa fie sincer cu ei. Peste o luna ia sfarsit mandatul unui presedinte care i-a inselat pe romani, care i-a mintit fara scrupule, care a dobandit terenuri si case in valoare de milioane de euro in timp ce romanii strangeau cureaua. Nu acceptam ca acest model de presedinte sa fie continuat de Klaus Iohannis, o persoana care nu are taria de caracter sa fie sincer cu romanii si sa ne spuna, o data si pentru totdeauna, care este provenienta banilor cu care a achizitionat 6 case” a mai spus Dan Sova.

5 comentarii la “PSD, un nou ATAC la Iohannis: Candidatul care nu știe și nu își amintește nimic

  1. Afirmatia lui a incurajat in mod clar si profesorii care in cele mai multe cazuri nu isi mai fac meseria la clasa, obligand elevii sa faca meditatii… si in niciun caz meditatiile nu acopera sumele de achizitionare a caselor… doar daca domnul Iohannis nu a fost profesor de vreo 10 vieti incoace!

  2. normal ca acest individ minte!!!! ce pretentii are el sa devina presedinte cand nici macar nu e interesat ce salariu mediu de economie este in tara noastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *