Skip to content
Politică

”PSD va sta alături de sindicate în lupta împotriva acestui regim”, amenință Marcel Ciolacu: Au distrus sute de mii de locuri de muncă!

Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu a participat joi la cel de-al 12-lea Congres al Confederaţiei Blocul Naţional Sindical (BNS) pentru a transmite direct mesajul că „PSD va sta alături de sindicate în lupta împotriva acestui regim care, prin incompetenţă şi rea-voinţă, a distrus sute de mii de locuri de muncă”, scrie news.ro.

„Am ţinut să fiu astăzi la Congresul Blocului Naţional Sindical pentru a le spune direct că PSD va sta alături de sindicate în lupta împotriva acestui regim care, prin incompetenţă şi rea-voinţă, a distrus sute de mii de locuri de muncă. Premierul Cîţu este supărat că sindicatele îl contestă în stradă şi de aceea a pornit un război total incorect. Adevăratul război pe care ar trebui să-l pornească dl. Cîţu este cel cu propria austeritate pe care o impune la adresa tuturor românilor de la stat sau din privat care trăiesc cinstit, din salariu. Uniţi, vom învinge!”, a scris Marcel Ciolacu joi pe Facebook.

Şi preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a fost prezent joi la Congresul BNS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *