Skip to content
Știri locale Vrancea

PSD Vrancea a sesizat poliţia: Secretar de stat în MAI, agent electoral pentru soţia sa

Inquam Photos/Octav Ganea

PSD Vrancea a sesizat Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea după ce l-au identificat pe secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Norocel Pompiliu Stroe în fața unei secții de votare din comuna Suraia, acolo unde soția sa candidează la funcția de primar, din partea PNL, potrivit unui comunicat de presă în care social-democrații spun că oficialul MAI este „agent electoral pentru soția sa”.

Un astfel de gest este inadmisibil și ilegal! Faptul că secretarul de stat face campanie electorală și staționează zeci de minute în fața unei secții electorale, alături de un grup de peneliști, este o încălcare flagrantă a legii și un abuz de natură să influențeze votul în localitate și să aducă un avantaj electoral soției sale! Pentru o faptă mult mai puțin gravă, un alt candidat s-a ales cu dosar penal, pentru că a fost susținut de Tony Blair”, arată reprezentanţii organizaţiei PSD Vrancea, într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, PSD Vrancea solicită Inspectoratului de Poliţie şi Inspectoratului de Jandarmi să nu se lase influenţaţi de funcţia secretarului de stat Norocel Pompiliu Stroe şi să ia măsurile care se impun în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *