Cum vrea PSD sa-l alunge pe Bolojan de la conducerea Bihorului

Ilie Bolojan
Sursa foto: Inquam Photos

PSD Bihor a lansat marti un mesaj razboinic la adresa liderului PNL Bihor, Ilie Bolojan, sustinand ca isi doreste ca in acest an sa fie o alternativa „la modelul politic al liderului autocratic, a toate cunoscator”. Declaratia a fost facuta de purtatorul de cuvant al PSD Bihor, Adrian Madar.

„Vrem sa fim o alternativa la ceea ce se intampla astazi in judet si nu prin a critica proiecte ci a schimba prioritatea de investitii. Dorim sa continuam ritmul investitiilor in oras, dar cu accentul pe alt tip de proiecte, care sa vina mai mult in beneficiul direct al populatiei: reabilitari termice ale blocurilor, proiecte sociale, proiecte pentru dezvoltarea orasului,” a mentionat Adrian Madar, in acelasi timp liderul grupului PSD din CL Oradea (alcatuit din 3 consilieri).

Facand o analiza politica si economica a anului 2023, Madar a afirmat ca Oradea se dezvolta in ritmul mediu al Romaniei, insa fara imbunatatiri ale nivelului de trai si cu ignorarea completa a proiectelor sociale: salariile medii mici, blocurile nu sunt reabilitate termic, lipsesc proiecte de crestere demografica si de mentinere a tinerilor calificati in oras etc.

Se constata, de asemenea, a continuat el, o crestere continua si fara fundament a impozitelor, si a tarifelor (zeci de milioane de euro zac necheltuite), regulile urbanistice sunt incalcate pentru dezvoltatori imobiliari de casa, iar proiectele de dezvoltare ignora zeci de mii de oradeni, fiind preferate lucrari scumpe, castigate, fara exceptie, de aceleasi companii dintr-un grup restrans.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: