Skip to content
Politică

PSNEWS.RO a avut dreptate: se anunță un cutremur de proporții în PSD

http://inquamphotos.com/

Toate televiziunile și site-urile de știri au relatat astăzi, 13 septembrie, o informație pe care redacția PSnews.ro a publicat-o în urmă cu o zi.

Este vorba despre scrisoarea de revoltă care i se pregătește actualului lider al social-demcoraților, Liviu Dragnea. Așadar, PSnews.ro a anunțat în urmă cu o zi că până vineri, 14 septembrie, 28 de de PSD-iști (președinți de organizații și membrii CEx) vor redacta o scrisoare ce va produce un adevărat cutremur în interiorul PSD. Mai exact, în scrisoarea redactată de cei mai sus menționați, se va cere atât convocarea Comitetului Executiv Național al PSD, precum și discuții referitoare la poziția adoptată de Liviu Dragnea la conducerea partidului.

Sursele PSnews au declarat că cei 28 de PSD-iști vor merge să depună personal scrisoarea la sediul PSD din Kiseleff, apoi vor organiza un eveniment prin care își vor expune toate nemulțumirile legate de actuali pași ai partidului aflat sub conducerea lui Liviu Dragnea. Mai mult, se pare că cei 28 de ”răzvrătiți” îi vor da mari bătăi de cap actualului șef al social-democraților, întrucât aceștia intenționează să ceară un vot pentru înlocuirea lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD, exprimându-și astfel un vot de susținere pentru Gabriela Firea, aflată în război deschis cu acesta.

CITIȚI AICI articolul complet la care facem referire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *