Skip to content
Politică

PSnews.ro își schimbă haina, dar năravul ba: noutăți pentru cititori

Redacția PSnews.ro începe sezonul de iarnă cu o nouă interfață, centrată pe cititor.

Astfel, în urma evoluției conținutului nostru și ținând cont de observațiile dumneavoastră, am decis să structurăm informația pe 5 secțiuni, pentru o mai bună vizualizare a articolelor încă de la prima privire asupra site-ului PSnews.ro.

" "
" "

În prima parte a site-ului veți regăsi cele mai importante știri ale zilei, în coloana din partea stângă, veți găsi materialele de opinie (editoriale și interviuri), în timp ce în partea din centru vor fi disponibile noutățile din zona politică.

Nu în ultimul rând, v-am adus și noi secțiuni – economic, energie, sănătate, monden și sport -, unde veți putea citi principalele știri din domeniu.

De asemeni, începând din această iarnă, redacția PSnews.ro își propune să vă aducă mai mult conținut video, în formate noi și diverse.

În tot acest context tensionat, PSnews.ro își reasigură cititorii că va prezenta în timp real mișcările tectonice ale politicii românești, prezentând în exclusivitate informații de natură să le dea de gândit decidenților de la toate nivelurile. Cu alte cuvinte, site-ul nostru de știri rămâne partenerul de încredere al profesioniștilor și al pasionaților de politică din toate domeniile, pentru că PSnews.ro își schimbă haina, dar năravul – ba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *