Skip to content
Politică

PSnews.ro își schimbă proprietarii: tranzacție importantă a unui portal media de succes

În anul 2014, a apărut în peisajul editorial online un nou produs media: PSnews.ro. Inițiativa a aparținut echipei de consultanți Anca Mireanu și Cosmin Ivănuș, care și-au dorit crearea unui portal serios, care să conțină o parte importantă de analiză politică a evenimentelor in desfășurare.

Site-ul s-a impus rapid în peisajul presei din România, prin faptul că a căutat mereu să mențină o linie echilibrată, cu o informație corectă livrată cititorilor săi. Având în vedere că principala țintă o reprezenta descoperirea înțelesurilor din spatele știrii, PSnews.ro a adus de-a lungul timpului, în planul politicii editoriale, nume importante din publicistica românească, printre care: Silviu Mănăstire, Laura Chiriac, Răzvan Savaliuc, Bogdan Stoica, Dan Bucura, Răzvan Gheorghe. Tuturor acestora, precum și echipei redacționale extrem de dedicate ideii de presă corectă li se datorează succesul de care se bucură astăzi PSnews.ro.

La finalul acestei săptămâni, PSnews.ro a făcut obiectul unui tranzacții comerciale între proprietarii inițiali și Agenția de Presă Rnews. Coordonarea editorială va fi asigurată de către cunoscutul om de presă Silviu Mănăstire, cel care își propune să asigure portalului de știri o nouă deschidere și vizibilitate.

Anca Mireanu și Cosmin Ivănuș au făcut exit complet din produsul pe care l-au creat, reușind să tranzacționeze cu succes un portal profitabil și care are deja un renume in spațiul public. Anca Mireanu rămâne analist politic al PSnews.ro, iar alături de Cosmin Ivănuș va gestiona celelalte două site-uri aflate la început de drum: Edițiadedimineață.ro și Mediastandard.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *