Skip to content
Politică

PSnews și publicitatea electorală

Publicația online Psnews activează pe piața informației și a analizei politice de calitate încă din anul 2014.

Publicul nostru a beneficiat întodeauna de calitate înaintea promtitudinii superficiale și de independență editorială garantată de principii profesionale sănătoase.

Nu am făcut click bite, nu am făcut compromisuri pentru o audiență facilă prin înșelarea publicului și tabloidizare.

Audiența de calitate va fi căutată întodeauna într-o piață care de multe ori caută trafic cu orice preț. Fiecare afacere de media, cu modelul de business pe care și-l asumă, are obligația de onestitate și sinceritate.

Psnews și-a asumat încă de la înființare să fie o afacere de media. Care plătește taxe și impozite la zi către Stat. În ultimii cinci ani, publicația a achitat fără întârziere și penalități toate obligațiile către salariați, furnizori, taxele și impozitele aferente având un rulaj de peste 1 milion de euro.

Psnews nu primește donații, sponsorizări, diverse alte beneficii, nu solicită cititorilor să-și doneze 2% din venituri în numele unor cauze care nu au de-a face cu jurnalismul.

Media este o afacere în care jurnaliștii servesc interesul publicului prin informație.

Este, și consideram noi, trebuie să rămână o întreprindere care se supune legilor pieței. Nu amestecam ONG -ismul, militantismul civic sau cel politic mascat cu afacerea de presă.

Toate instituțiile media serioase la nivel global sunt, pe lângă misiunea lor de informare și de watch dog, și afaceri puternice.

Psnews își asigură în mod transparent veniturile din publicitatea clasică și din proiecte media speciale, la fel ca toată presa națională și multinațională care activează pe piața românească.

Psnews va contracta publicitate electorală de la toate formațiunile politice înteresate să-și promoveze mesajele într-un limbaj decent și respectând normele legale.

Publicitatea electorală nu afectează în niciun fel politica editorială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *