Skip to content
Politică

PSRO și-a lansat candidații pentru Primăria Capitalei

Partidul Social Românesc (PSRO) şi-a lansat vineri, în Parcul Cişmigiu, candidaţii pentru Primăria Capitalei şi pentru primăriile de sector.

Din partea PSRO, la Primăria Capitalei candidează Dumitru Borţun. La Primăria sectorului 1 în cursa electorală intră Simona Chiţac, la sectorul 2 – Răzvan Condurăţeanu, la sectorul 3 – Adrian Sărsan, la sectorul 4 – Constantin Filip, la sectorul 5 – Rodica Toth, iar la sectorul 6 – Mugurel Frunză, potrivit agerpres.ro.

" "

PSRO candidează singur în alegeri şi are un protocol post-electoral cu PNL.

Preşedintele partidului, Mircea Geoană, prezent la eveniment, a apreciat drept „slăbuţă oferta electorală pentru Capitală”, afirmând că profesorul Dumitru Borţun, candidat la PMB din partea PSRO, „este cu adevărat independent de interese”.

„Nu vreau să fac comentarii nici meschine, nici răutăcioase. E o ofertă slăbuţă din multe puncte de vedere. Am preferat să venim cu profesorul Dumitru Borţun ca şi candidat pentru că reprezintă complet altceva decât politicienii profesionişti. Nu poţi să nu te gândeşti că cei care vor ocupa clădirea din spate, a Primăriei Capitalei, complet refăcută, vor fi în continuare dependenţi de grupurile de interese care au sifonat banul public şi au dinamitat dezvoltarea Bucureştiului. Practic, fără excepţie, toţi candidaţii pe care îi văd au în spate o grupare de interese economice, care îi dirijează şi care îi controlează. La noi la PSRO profesorul Borţun este cu adevărat independent de interese„, a spus Geoană.

În opinia sa, în prezent, în PNL şi PSD „există o buimăceală” care denotă dificultăţi cu resursele umane.

Eu cred că există o buimăceală în partidele tradiţionale din România; şi la PSD, şi la PNL există în clipa de faţă (…) o uriaşă criză internă. La PNL această bâlbă prelungită denotă de fapt o criză internă, iar la PSD apelarea la o colegă respectabilă, dar care este recent venită în partid şi care nu reprezintă aproape cu nimic ceea ce înseamnă PSD arată că şi PSD şi PNL au dificultăţi de resurse umane. Domnul Predoiu are un avantaj: acela că s-a pregătit să fie prim-ministru şi poate că are ceva metode mai moderne decât ceilalţi candidaţi”, a afirmat Geoană.

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *