Skip to content
Sport

Pub D’eight, seri de neuitat în inima Bucureştiului

Pub D’eight revine pe scenă și în noul an cu aceeași paletă largă de evenimente, cu neschimbatele preparate delicioase și cu promisiunea nopților de neuitat cu care v-ați obișnuit.

Trupa Sorin Zlat Band se întoarce joi, 22 ianuarie 2015, în pub-ul cochet de pe strada Franceză. În acorduri de jazz, cu același repertoriu variat care cuprinde atât compoziții proprii cât și cover-uri reorchestrate în proprie manieră, Alexa Mihaela, Sorin Zlat Sr. și Sorin Zlat Jr., muzicieni de top în peisajul bucureștean, vă vor oferi o seară deosebită, în ritmuri de pian și saxofon.

Vineri, 23 ianuarie 2015, ora 21.00, sunteti invitați la Karaoke. Pub D’eight dă startul la distracție, microfoanele sunt pregatite, băuturile sunt puse la rece iar ringul de dans este destul de mare pentru cei care se feresc de microfon. Este acea seară pe care o așteptăm cu toții cu nerăbdare. Seara în care ne putem reinventa și interpreta, după gustul fiecăruia, melodiile cele mai fredonate ale momentului, ori, de ce nu, binecunoscutele hit-uri ale anilor 90.

Citeşte şi: Pub D’eight, invitație la Karaoke

De notat este și prezența băieților de la stand-up comedy, care vă promit o seară excepțională. Sâmbătă, 24 ianuarie 2015, orele 20.00, aveți program. Cătălin Iliescu şi Claudiu Constantin, sau mai bine spus Jokers, cunoscuți în rândul bucureștenilor pentru voia bună pe care o transmit, vă vor oferi porția de râs de care aveți, cu siguranță, nevoie după o săptămână plină de agitația Capitalei.

În completarea serilor aparte vin și ofertele speciale. Astfel, nu trebuie să uitați să aruncați un ochi peste meniu, care promite o varietate largă de preparate delicioase și felurite.

Pentru a merge la sigur vă punem la dispoziție numărul de telefon la care vă puteți rezerva o masă: 0721.333.533.

Sursă foto www.deight.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *